• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Democraten op onbekend terrein, Biden stapt uit de race

harrisWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 22 juli 2024 - WASHINGTON – De Amerikaanse Democratische Partij bevond zich op onbekend terrein nadat de zwakke president Joe Biden officieel uit de presidentiële race stapte. De uitermate verrassende aankondiging, die minder dan vier maanden vóór de verkiezingen werd gedaan, zette onmiddellijk een campagne op zijn kop die door beide politieke partijen als de meest ingrijpende sinds generaties werd beschouwd.

De president – ​​die van plan is de rest van zijn ambtstermijn uit te zitten – steunde snel vice-president Kamala Harris om de strijd aan te gaan met voormalig president Donald J. Trump, die vorige week een moordaanslag overleefde en aan de leiding staat in de peilingen.

Hij moedigde zijn partij aan zich achter haar te scharen, waardoor zij meteen de favoriet van de partij werd voor de nominatie op de augustusconventie in Chicago.
Met de ogen van Amerika en de wereld gericht op de vermoedelijke presidentskandidaat, bevat Harris' schema een evenement op de South Lawn van het Witte Huis op maandag met sportteams uit het hele land die dit jaar NCAA-kampioenschappen wonnen.

Ze was van plan een ontmoeting te hebben met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu tijdens zijn bezoek aan Washington later deze week en deze bespreking verhoogde de status van haar streven om de volgende opperbevelhebber te worden.

Harris maakt dinsdag ook een eerder geplande campagnereis naar Milwaukee, constateerde Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant. Toch circuleen er de nodige vragen rond het besluitvormingsproces van Biden. Dat meldden goed geïnformeerde bronnen om 13.45 uur. Zondag lokale tijd kreeg de hogere staf van president Biden te horen dat hij zich terugtrok uit de race van 2024. Een minuut later werd dat bericht openbaar gemaakt.

Biden was nooit van plan de race te verlaten voordat hij zondag besloot een stap opzij te zetten; “Hij was all-in”, aldus bronnen.

Toch was het de beslissing van de president alleen, en hij nam die in alle stilte, vanuit zijn vakantiehuis in Rehoboth Beach, Delaware, ziek van COVID-19, met de first lady bij hem terwijl hij erover sprak met een kleine kring van mensen die decennia lang bij hem kwamen,vernam Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant. .

De Louisiana-delegatie bij de Democratische Nationale Conventie was één van degenen die Harris steunden na een virtuele bijeenkomst waarin zij een stemming hield waarbij Harris een “overweldigende meerderheid” behaalde.

De voorzitter van de Democratische Partij van Louisiana, Randal Gaines, die ook de delegatie van Louisiana naar de conventie voorzit, zei: “We zijn president Joe Biden dankbaar voor zijn opmerkelijke leiderschap en we zijn vastbesloten om zijn nalatenschap te eren door dit najaar onvermoeibaar te werken om het Witte Huis in Democratische handen te houden.”

Gaines voegde daaraan toe: “Ik ben er trots op dat ik kan meedelen dat de Democratische afgevaardigden van Louisiana zich zullen aansluiten bij president Biden en vicepresident Kamala Harris zullen steunen als onze kandidaat. Het is tijd dat we samenkomen en door onze volledige steun aan haar te geven, kunnen we Donald Trump opnieuw verslaan en Joe Biden's nalatenschap van prestaties en vooruitgang voor ons land voortzetten.

We kijken uit naar een productieve, energieke en historische conventie waarin we de eerste zwarte vrouw nomineren als onze Democratische genomineerde.”