• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Ex-voorzitter Huis van Afgevaardigden Pelosi pro-Kamala Harris

harrisbootWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 23 juli 2024 - WASHINGTON - De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris leek dinsdag een stap dichter bij de Democratische kandidatuur voor de volgende bewoner van het Witte Huis nadat cruciale Democraten zich achter haar hadden geschaard.

De 59-jarige Harris ontving een snelle stroom van steunbetuigingen van topdemocraten, waaronder voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi, na het abrupte besluit van de Amerikaanse president Joe Biden om zich in november niet herkiesbaar te stellen.

“Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij ons in november naar de overwinning zal leiden”, zei Pelosi in een verklaring van Harris, die eveneens uit de buurt van Bay komt.“Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze ons in november naar de overwinning zal leiden,” zei Pelosi in een verklaring over Harris, die ook uit de buurt van Bay komt. De oud-voorzitter, die die functie bekleedde van 2007 tot 2011 en van 2017 tot 2021, voegde eraan toe: “Mijn warme steun voor Kamala Harris als president is zowel officieel, persoonlijk als politiek.”

Pelosi lijkt een sleutelfiguur achter de schermen te zijn, terwijl de Democraten nadenken over wat ze moesten doen aan de vastberadenheid van de tengere 81-jarige Biden om zich opnieuw kandidaat te stellen voor de Amerikaanse president.

Hoewel ze de zittende president nooit publiekelijk heeft opgeroepen zich aan de kant te zetten, leek ze de afgelopen weken niet erg enthousiast over hem toen haar werd gevraagd haar mening te geven over zijn kandidatuur.

Goed geïnformeerde bronnen zeiden dat ze zich persoonlijk afvroeg of Biden andere Democraten onder druk zou zetten en het vermogen van de partij om de controle over het Huis van Afgevaardigden terug te krijgen in gevaar zou brengen.

Vervolgens begonnen belangrijke bondgenoten van Pelosi - met name de waarschijnlijk volgende senator van Californië, vertegenwoordiger Adam Schiff - Biden op te roepen om van zijn kandidatuur af te zien. Hun oproep kwam op stoom en werd de afgelopen week openbaar.

Harris en Pelosi spraken zondag naar verluidt telefonisch nadat Biden had aangekondigd dat hij zou afzien van zijn herverkiezingsbod. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze ons in november naar de overwinning zal leiden,” zei Pelosi in een verklaring over Harris, die ook uit de buurt van Bay komt.

De oud-voorzitter, die die functie bekleedde van 2007 tot 2011 en van 2017 tot 2021, voegde eraan toe: “Mijn warme steun voor Kamala Harris als president is zowel officieel, persoonlijk als politiek.”

Vervolgens begonnen belangrijke bondgenoten van Pelosi - met name de waarschijnlijk volgende senator van Californië, vertegenwoordiger Adam Schiff - Biden op te roepen om van zijn kandidatuur af te zien.

Los daarvan zei "Tweede Kamer" Minderheidsleider Hakeem Jeffries dat hij en "Eerste Kamer" Meerderheidsleider Charles E. Schumer van plan zijn om Harris “binnenkort” te ontmoeten en dan meer te kunnen zeggen.

Hij zei dat de kandidatuur van Harris ‘in het land tot grote opwinding heeft geleid’.

Uit peilingen blijkt echter dat nog velen achter de 78-jarige voormalige Amerikaanse president Donald J. Trump staan, die vorige week op miraculeuze wijze een moordaanslag overleefde toen een kogel zijn oor raakte.