• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Een prima Innovatie tegen hypotheekfraude met blockchain

verdiIn Nederland worden we steeds vaker geconfronteerd met hypotheekfraude. Criminelen proberen met vervalste loonstroken en werkgeversverklaringen op slinkse wijze financiële instellingen te misleiden. Dit is niet alleen een probleem in de regio Amsterdam, maar raakt inmiddels heel Nederland. De vraag naar een oplossing die deze fraude kan stoppen, wordt steeds groter. Gelukkig is er nu een technologie die een gamechanger kan zijn: blockchain.

Van Spaendonck, een pionier op het gebied van HR-technologie, heeft recent een baanbrekende oplossing gelanceerd die hypotheekfraude bij de bron aanpakt. Met behulp van blockchaintechnologie hebben ze een systeem ontwikkeld dat niet alleen fraude voorkomt, maar ook het hele proces eenvoudiger maakt voor zowel werknemers, werkgevers als hypotheekverstrekkers.

Hoe werkt het?  ... Blockchain is een technologie die transparantie en veiligheid biedt door gegevens op te slaan in een onveranderbaar, digitaal grootboek. Dit betekent dat wanneer salarisinformatie of werkgeversverklaringen worden vastgelegd op de blockchain, deze gegevens niet achteraf aangepast kunnen worden. Voor hypotheekverstrekkers is dat een enorme stap vooruit: geen zorgen meer over vervalste documenten of twijfelachtige claims.

Stel je voor: als werknemer wil je een hypotheek aanvragen. Normaal gesproken moet je verschillende documenten aanleveren, vaak meerdere keren gecontroleerd door de bank. Dit proces is niet alleen tijdrovend, maar ook gevoelig voor fouten of fraude. Met blockchain hoef je alleen je salarisgegevens en werkgeversverklaring veilig en automatisch te delen. De hypotheekverstrekker krijgt direct de bevestiging dat alles klopt, zonder lange wachttijden of extra verificatieprocessen.

Wat zijn de voordelen?   
1. Deze technologie is veilig en betrouwbaar: De gegevens zijn onveranderbaar en direct verifieerbaar.
2. En geen wachtirritatie want deze technologie is snel en efficiënt. Hypotheekaanvragen worden sneller verwerkt dankzij automatische verificatie.
3. Bovendien is er een veel lagere administratieve druk. Heerijk want zowel voor werkgevers als werknemers neemt de papierwinkel drastisch af.

“Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling te bevorderen,” aldus een woordvoerder van Van Spaendonck. “Met blockchaintechnologie kunnen we de integriteit van financiële processen waarborgen en een einde maken aan fraude met loonstroken en werkgeversverklaringen.”

Het is een innovatie die niet alleen fraude voorkomt, maar ook het vertrouwen in de financiële sector versterkt. Dankzij deze technologie wordt het delen van gevoelige informatie veiliger dan ooit tevoren.

De toekomst is nu ... En met deze innovatieve aanpak biedt Van Spaendonck een tastbare oplossing voor een groeiend probleem. Het is meer dan een technologische vooruitgang—het is een revolutie in de manier waarop we met gevoelige financiële gegevens omgaan. Blockchain maakt fraude verleden tijd en geeft alle betrokken partijen meer zekerheid en gemoedsrust.

DOOR: MAARTEN VAN IERSCHOT VAN VAN SPAENDONCK