• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Coronel keihard er af geramd

  Coronel reed samen met zijn teambaas, zijn hoofdmonteur en de cameraman naar Praag, vanwaar het kwartet ’s avonds naar Barcelona vloog voor de TCR Europe Series. “Daar kwamen we om half twee in het hotel aan”, vertelde Coronel. “Op zaterdagochtend zijn we naar het circuit gegaan, daar heb ik de set-up van de auto gedaan. Toen de kwalificatie. Daarin maakte ik een klein foutje, de achtervleugel stond nog op de stand van Monza: -2 graden, en de race reden we met +4, dus teveel overstuur en daarmee miste ik de top twaalf met een tiende van een seconde, net niet. Doodziek ben ik ervan!"

In de race startte hij goed, maar in de eerste ronde werd hij keihard eraf geramd door Jelmini, die van 50 meter kwam aanzetten. Die zat zelfs nog achter twee anderen, verremde zich totaal! Uiteindelijk is hij nog flink door het veld heen gereden en heeft drie, vier plaatsen gepakt en ook Girolami ingehaald, die nog om de tweede plek in het kampioenschap strijdt. "Zo werd ik uiteindelijk 14e. Een lekkere race gereden, maar jammer dat het resultaat er niet was,” reageert Coronel. In de eindstand van de TCR Europe Series bezet Coronel de vierde plaats van de in totaal 26 rijders die in de loop van het seizoen punten wisten te scoren.

Op zaterdagavond vloog het gezelschap terug naar Berlijn, waarna nog een autorit van drie uur naar Most volgde. “Uiteindelijk lag ik weer om half twee in bed”, vertelt Coronel. “Op zondagochtend weer naar het circuit, de DHL VIP-laps gereden met de gasten van DHL, ook de rijders die de dag ervoor in Most het wereldkampioenschap lange-afstandsracen voor Superbikes gewonnen hadden, dat was wel speciaal.”

De eerste race startte Coronel vanaf de 13e plaats. “Een redelijk goede start”, gaf hij te kennen. “Ik kon er mooi tussendoor, pakte zelfs Tarquini omdat er zo weinig grip was. Inhalen was lastig. Ik had nog een gevecht met Huff, die me nog een tik gaf, en zo werd ik uiteindelijk tiende.”

In de tweede race was er volop actie, zo vertelde de rijder: “Megaklappers overal, links en rechts in het veld, er gebeurde heel veel. Zelf heb ik gewoon een solide race gereden, ik had een goede ‘pace’, zat op de bumper van de rijders die zevende, achtste en negende werden. We hadden niet helemaal de snelheid om verder naar voren te komen, dus zo werd ik opnieuw tiende."

Alle Audi’s hadden wat gebrek aan grip... "Inderdaad. Dat moeten we goed analyseren, en dan volgende week alweer verder.” Komende week, van 15 tot en met 17 oktober, staat het zesde raceweekeinde van het FIA WTCR op het programma, dat verreden wordt op het circuit van Pau-Arnos in het zuidwesten van Frankrijk.

“Net als Most is dat ook een circuit waar ik nog niet eerder geweest ben, dus ook daar kijk ik naar uit”, aldus Coronel.

KALENDER:
16-17 oktober, Pau-Arnos, Frankrijk
06-07 november, Adria, Italië
19-21 november, Sochi, Rusland

Tom Coronel wordt gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Intrax Suspension Technology, API-4-BRANDS, ASC Group, P1 Advanced Racewear, FEBO, CM and Copernica.