• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Lowlander: Zeegras mag niet verdwijnen

  Het botanisch gebrouwen Cool Earth Lager strijdt tegen klimaatverandering. De brouwer van Lowlander grijpt Earth Day aan om bewustwording te creëren over het wereldwijde zeegras tekort. Iedere 10 seconden gaat er 40 m2 zeegras verloren. En dat terwijl zeegras een belangrijke bondgenoot is in het tegengaan van klimaatverandering.Want zeegras slaat CO2 maar liefst 35 keer sneller op dan het tropisch regenwoud. Daarom draagt Lowlander's Cool Earth Lager bij aan de groei van de Nederlandse zeegrasvelden. Voor ieder blikje dat gedronken wordt plant de brouwer een nieuw zeegrasplantje terug.

Tijdens een unieke pop-up op Earth Day, kom je alles te weten over de kracht van zeegras terwijl je geniet van een botanisch gebrouwen Cool Earth Lager. De Lowlander pop-up is te bezoeken op vrijdag 22 april van 13.00 - 18.00 uur op het Museumplein. De aanplant van zeegras is van groot belang voor het klimaat. Het helpt de CO2-uitstoot te verminderen, de mariene fauna te beschermen en de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Lowlanders “Chief Botanical Officer” Frederik Kampman licht toe: “Bij Lowlander hebben we een Cool Earth Lager gebrouwen die niet alleen goed smaakt - maar ook nog eens goed doet. Voor ieder blikje dat jij drinkt, planten we een zeegrasplantje terug in de Nederlandse Waddenzee. Zo maak je impact op een ontzettend makkelijke en smaakvolle manier.” Om de groei van de Nederlandse zeegrasvelden te ondersteunen, heeft Lowlander de Cool Earth Lager gekoppeld aan Stichting Zeegras. Dit project midden in de Nederlandse Waddenzee wordt gerund door mariene ecologe dr. Laura Govers, in samenwerking met Natuurmonumenten en The Fieldwork Company.

Het streven is om dit jaar 100.000 zeegrasplanten bij te planten, zodat de populatie vergroot kan worden tot 500.000. Het einddoel is om de komende 10 jaar zo’n 300 hectare aan zeegrasvelden te herstellen. Ook het team van Stichting Zeegras zal tijdens de Lowlander pop-up op Earth Day aanwezig zijn.

De Lowlander Cool Earth Lager van 4,0% wordt gebrouwen in de klassieke pils stijl, wat betekent dat hij zuiver en verfrissend is en een frisse, hoppige smaak heeft. Lowlander brouwt het bier echter met citroengras, dat een onmiskenbare aromatische en verfrissende noot toevoegt. De Lager is ongefilterd voor een extra zachte, volle smaak en daarnaast is het bier ook nog eens glutenvrij. Naast de 4,0% is er ook een 0,3% variant beschikbaar, voor een non-alcoholische Lager die net zo smaakvol is.

Lowlander Botanical Beers staat bekend om hun natuurlijk lekkere bieren, gebrouwen met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals. Elk van de botanisch gebrouwen bieren heeft een uniek verhaal en unieke smaak. Lowlanders “Chief Botanical Officer” Frederik Kampman werkte jaren in brouwerijen en gin- en jenever distilleerderijen, zowel in Nederland als over de grens. “Toen ik terecht kwam in de wereld van distilleren werd ik gegrepen door de vele kruiden en specerijen die werden gebruikt. Als bierliefhebber maakte me dat nieuwsgierig naar wat deze botanicals aan bier zouden kunnen toevoegen”.

En zo ontstond het idee voor Lowlander. Tegelijkertijd is Lowlander zich ervan bewust dat we de schoonheid en de voordelen van de natuur nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen. Als trots lid van 1% For the Planet heeft Lowlander de ambitie om in 2030 volledig Nature Positive te zijn.

Voor de echte super-bierkenners:
Naast de Cool Earth Lager, bestaat Lowlanders botanisch gebrouwen assortiment uit White Ale, Indonesian Pale Ale, de tropische Floral Ale, een zomerse Tropical Ale, Organic Blonde Ale, Autumn I.P.A. en de Winter I.P.A. Het low & no assortiment van Lowlander bestaat uit een laag-alcoholisch bier Ginger & Lime Leaf van 2,5%, en de non-alcoholische bieren 0.00% Wit, 0.3% I.P.A., 0.3% Organic Blonde Ale, 0.3% Cool Earth Lager en 0.3% Tropical Ale.