• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Schutter doodt 6 mensen in VS Walmart Superstore

  - o p n i e u w  k r a n k z i n n i g  w a p en g e w e l d - WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 24 november 2022 - CHESAPEAKE - Een schutter heeft in een Walmart-superstore in Chesapeake, in de Amerikaanse staat Virginia, zeker 10 mensen doodgeschoten, heeft de politie woensdagmorgen vroeg laten weten.Zijn motieven waren niet helemaal duidelijk. Rapporten zeiden dat de man, een winkelmanager, het vuur opende voordat hij zichzelf doodde met het pistool.

De Walmart op Sam's Circle in Chesapeake is normaal gesproken tot 23.00 uur open, meldden mensen die bekend zijn met het winkelgebied.De eerste telefoontjes naar de politie over de schietpartij kwamen binnen om 22.12 uur, verklaarde Leo Kosinski, de woordvoerder van de politie van Chesapeake, aan verslaggevers. Gedurende de daaropvolgende 30 tot 40 minuten trok de politie die ter plaatse kwam " voortvarend " door de winkel, om te kijken of er gewonden te redden waren, zei hij zonder verder daarover uit te weiden.

De nachtelijke schietpartij in de Amerikaanse stad aan de oostkust komt drie dagen nadat een schutter het vuur opende in een homonachtclub in Colorado, waarbij vijf mensen omkwamen en 17 gewond raakten.En in 2019 opende een schutter die zich volgens de politie richtte op Mexicanen het vuur op een Walmart in El Paso en doodde 22 mensen.Walmart zei op de sociale netwerksite Twitter begin woensdag dat het nauw samenwerkt met de politie en " gefocust is op het ondersteunen van onze medewerkers."

Terwijl familieleden angstig wachtten op bericht van hun geliefden, werd een familieherenigingsplaats ingericht in het Chesapeake Conference Center.De schietpartij schokte Chesapeake, een stad in het Hampton Roads/Tidewater gebied in Virginia, ongeveer 320 kilometer ten zuidoosten van Washington. Het gebeurde ook iets meer dan een week na een andere massale schietpartij in de staat, waarbij drie voetbalspelers van de Universiteit van Virginia werden gedood en twee andere studenten gewond raakten.

Op 13 november openden Christopher Darnell Jones Jr., een 22-jarige student en voormalig voetballer van de universiteit het vuur op een bus vol studenten, aldus de autoriteiten.

Ze waren net terug van een excursie naar een toneelstuk in Washington, D.C., verklaarden officials. Deze laatste schietpartij in Virginia heeft senatoren van de staat weer geschokt.U.S. Senator Mark R. Warner, een Democraat uit Virginia, zei dat hij " doodziek was van de berichten over weer een massale schietpartij". Hij drong er bij de mensen op aan om aandacht te schenken aan plaatselijke wetshandhavingsberichten en het gebied te mijden.

"Ik ben er absoluut kapot van dat Amerika's laatste massale schietpartij vanavond plaatsvond in een Walmart in mijn district in Chesapeake, Virginia," voegde de Democratische senator van Virginia, L. Louise Lucas, eraan toe.

"Ik zal niet rusten tot we de oplossingen vinden om een einde te maken aan deze epidemie van wapengeweld in ons land die zoveel levens heeft gekost," schreef Lucas op het sociale media platform Twitter.

Dit alles speelt zich af te midden van een fel debat in de Verenigde Staten over het escalerende wapengeweld in de natie.

WALMART: OP NIEUW KNALDE EEN DOORGEDRAAIDE GEK ER OP LOS EN STIERVEN MINSTENS 6 MENSEN ...

VERDER VIELEN ER MINSTENS 5 GEWONDE OVERLEVENDEN ...