• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Corduroy Dock Suit van Bonne is het helemaal

   Soms is er een band tussen mensen die op een ogenschijnijk heel gewone manier heel bijzonder zijn. Mensen die Bonne Suits dragen bijvoorbeeld scoren daarmee op een heel bescheiden maar onmiskenbare wijze. Niet omdat ze moeten presteren etc. etc.- en al die verschrikkelijke toestanden meer - maar omdat je voelt dat ze hun eigen stijl hebben.

Bonne Suits is opgericht in 2014 om de rol van persoonlijke stijl in de mode-industrie te versterken. Bonne Suits is een reactie op de snel bewegende mode-industrie, waar overdaad een doel lijkt te zijn.Na van jongs af aan als stylist te hebben gewerkt, merkte Bonne Reijn dat er iets ontbrak aan de verscheidenheid aan kleding die voor ons beschikbaar was.

Hij voelde zich gedwongen om iets te creëren dat geen enkele gelegenheid, geslacht, leeftijd of sociale verwachting zou negeren, iets dat een sleutelstuk zou zijn in ieders leven en garderobe, geschikt voor informele en formele gelegenheden, en met een langdurige kwaliteit.
Begin 2014 ontwierp Bonne een partij zwart-witte tweedelige pakken, en labelde ze BONNE. Vandaag zijn deze pakken te koop in wisselende kleuren en stoffen. De maten zijn gemaakt om alle mannen en vrouwen te passen, van XXXS tot XXL. Daar zitten ook heel veel verschillende maten en maatjes tussenin.

Het Dock Suit is zowel sexy als sterk. Geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Het is zo goed dat het in verschillende wereldsteden te koop is. In Nederland is het in shops in Amsterdam en Rotterdam te vinden. En on-line.

Het gaat om pakken met een klassieke uitstraling van een eenvoudig ontwerp van bijzondere stoffen. mooi afgewerkt in details. De nieuwe stijl van het Dock Suit werd geïnspireerd door oude werkkleding en klassieke disco pakken. Het ontwerp is een nieuwe benadering, maar in feite heel erg in lijn met de Bonne-esthetiek.

De Dock Suit heeft een trucker jacket, dat meer getailleerd is dan het bekende Bonne Jacket, met steekzakken op de borst en opzij. De broek is een klassieke Bonne Suits broek: high-waisted met een lichte flare. Beide zijn uitgevoerd in een van de favoriete stoffen van de stijlvast ontwerper. Naast twill: een prachtige, hoge kwaliteit, 8 wale corduroy.

Bonne is helemaal weg van de stof die daarvoor is gevonden bij de klassieke Britse stoffenmakerij Brisbane Moss.

Dock Suit is zowel sexy als sterk. Geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Contact ZEEDIJK 60 Amsterdam. Open ma./di./woe./ 12:00 – 19:00, do. 12:00 – 21:00, vr./za./12:00 – 19:00, zo. 13:00 – 18:00.

Dock Suits zijn ook online verkrijgbaar. En In Rotterdam: bij Hoboken en bij bij Margreet Olsthoorn x Jip_Downtown