• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Foodmarkt De FAM in Den Bosch

  Binnenkort is het in de oergezellige Brabantse stad Den Bosch ook mogelijk om spontaan een hapje te eten en verrast te worden door een gemoedelijke sfeer, unieke uitstraling en nieuwe horecaconcepten.De eerste Foodmarkt van Den Bosch opent in het voorjaar 2023 aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie in de binnenstad verrijst het kleurrijke nieuwe concept ‘De FAM’. Bezoekers genieten hier van gerechten uit alle hoeken van de wereld.

Die bijzondere geuren en smaken combineert de Foodmarkt moeiteloos met Bossche Bourgondische gastvrijheid. De ‘urban’ uitstraling, locatie en het aanbod aan verschillende horecaconcepten maken de gloednieuwe Foodmarkt dit voorjaar ‘the talk of the town’. Nog meer goed nieuws: enthousiaste horecaondernemers hebben nu nog de kans om hun dromen uit te laten komen op deze gloednieuwe locatie.

De knusse binnenstad van Den Bosch zit vol gezellige cafés en restaurants. Een Foodmarkt ontbrak echter nog. Oprichter en bedenker van De FAM, Stephanie Schulte, kent de stad en haar horeca-aanbod als geen ander. Als eigenaresse van de nabijgelegen restaurants Bistro Bon en Grand Café Carras zag ze volop kansen voor een nieuw foodconcept. Dankzij een geslaagde crowdfunding kan de Foodmarkt binnenkort de deuren voor bezoekers openen.

Het benodigde streefbedrag van € 525.000 was ruim op tijd binnen. De FAM biedt plaats aan 7 passievolle horecaondernemers. Er is op dit moment nog ruimte voor originele foodconcepten met een verrassend aanbod aan shared dining porties. Met een relatief kleine investering krijgen ondernemers hier de kans om op deze A-locatie hun horecadroom te realiseren of een nieuwe vestiging van hun (franchise)concept te openen.

De aandacht die de nieuwe Foodmarkt genereert, de marketing die wordt verzorgd, de mogelijkheid om een stand te delen en een interessant netwerk aan collega’s zijn slechts enkele van de voordelen voor geïnteresseerden. Enthousiaste ondernemers zijn van harte welkom om zich kenbaar te maken.

Dankzij de toenemende populariteit van Den Bosch is de stad niet langer alleen voor locals een geliefde plek. De stad wordt steeds aantrekkelijker voor zowel locals en dagtoeristen uit binnen- en buitenland om te verkennen. Foodmarkt De FAM is de uitgelegen plek om na een dag in de stad spontaan aan te schuiven voor eten en drinken van uitstekende kwaliteit.

De groene oase, gevuld met grote en kleine tafels, biedt plaats aan maar liefst 200 gasten. Op het gezellige terras kunnen nog eens 25 bezoekers zitten. In de Foodmarkt word je als bezoeker verleid om allerlei wereldse smaken te proberen. Van de menukaart bestellen gasten gerechten uit verschillende keukens. Hierdoor ontstaat vanzelf een shared dining concept.

Bestellen is mogelijk via een QR-code of bij het bedienend personeel. Alle gerechten worden persoonlijk aan tafel geserveerd. Bij de nieuwste hotspot van de stad vind je daarom geen buzzers. De Bossche gastvrijheid blijft voelbaar in de Foodmarkt. Het belooft een plek te worden die bezoekers verrast en uitnodigt om terug te keren.

FOODMARKT DE FAM WORDT GEVESTIGD IN DE KORENBURGSTRAAT 9 IN DEN BOSCH  

Open: Dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u

Website: www.foodmarktdefam.nl

(Horecaondernemers met interesse kunnen zich melden via een e-mail naar de site Met uw gegevens - een omschrijving van uw concept - en een korte onderbouwing waarom De Fam u nodig zou kunen hebben!)