• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

HET DEBUUT Via Rudolphi Producties

  GELDERLAND - Drie korte theatervoorstellingen van jonge makers toeren in Het Debuut vanaf 22 september door het land. Zoals ieder jaar begint het theaterseizoen voor Via Rudolphi Producties met de nieuwe lichting theatermakers in Het Debuut. Gezamenlijk gaan zij op tournee langs de theaters in het land, waarbij het publiek in één avond kennis maakt met de nieuwe theatermakers.

Al meer dan 10 jaar geeft Via Rudolphi Producties met Het Debuut de nieuwe generatie theatermakers een podium. In die 10 jaar is Het Debuut een belangrijke schakel gebleken in de start van menig carrière.

Dit jaar in Het Debuut van Femi van Elshuis "Ik wil wit zijn."  Een ontwapenende solovoorstelling waarin Femi met storytelling, spoken word en een hele hoop vragen onderzoekt wat haar zwart zijn betekent. Is je af en toe ergens niet welkom voelen genoeg om je ergens niet thuis te voelen?
Femi van Elshuis (2001) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, de acteursopleiding. Vanwege de door haar gevoelde noodzaak gaat haar werk vaak over thema's als identiteit, gemeenschap en uitsluiting, die zij op een eerlijke en vaak poëtische manier aan de kijker voorspiegelt.

Jeroen van Arkel & Koen ter Braak brengen MODDERGAT
Laat je meevoeren in het multiversum van Koen en Jeroen. Geen voorstelling is hetzelfde, ze spelen compromisloos dat wat het moment hen ingeeft. Een voorstelling over alles wat had kunnen zijn en tegelijkertijd over niets. Koen ter Braak (1998) en Jeroen van Arkel (2001) studeerden aan de Utrechtse Hogeschool voor de Kunsten, de acteursopleiding. Zij verwerken hun filosofische gesprekken in beeldende, fysieke en humoristische voorstellingen.

Jonathan Eduardo Brito presenteert A Thousand Roses . Gevangen in een arena van verlangens neemt Jonathan je mee in zijn persoonlijke zoektocht. Een poëtische muzikale ode aan het innerlijke kind, die ondanks dat je hem soms in de steek laat, jou nooit zal loslaten.

Jonathan Eduardo Brito (1998) studeerde aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunstacademie, de acteursopleiding. In zijn werk reflecteert hij op thema’s als liefde, identiteit, het vinden van je ‘thuis’ en de viering van het ‘zijn’. Thema’s die hij in een muzikale, poëtische vorm giet.

"Drie korte voorstellingen van jonge theatermakers op één avond. Dat is de luxe die onder de noemer Het Debuut al heel wat jaren wordt aangeboden door Via Rudolphi Producties. (…) Een buitenkansje." - luidt het oordeel van DE VOLKSKRANT over de voorstelling van de jonge theatermakers.

Te zien: 3 okt Wageningen Junushoff Tickets - 26 okt Arnhem Theater aan de Rijn Tickets - 2 nov Nijmegen LUX Tickets - Tournee: 22 september t/m 4 november 2022

MEER INFO VIARUDOLPHI.NL

FOTO: MELVIN SIMONS