• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Tal van Nederlanders Gooien Sint-en-Kerstkado Ongebruikt Weg

  Uit een recent onderzoek van de Magazine Media Associatie blijkt dat maar liefst 25% van de Nederlanders weleens een sinterklaas- of kerstcadeau ongebruikt heeft weggegooid. De reden is voornamelijk de teleurstelling want de helft van de respondenten heeft weleens teleurstellende sinterklaas- of kerstcadeaus ontvangen.

Vooral jongeren tot dertig jaar gooien het vaakst (42%) cadeaus ongebruikt weg, terwijl slechts 12% van de zestigplussers dit doet. Ook blijkt dat vrouwen vaker teleurgesteld zijn (57%) dan mannen (45%). Die teleurstelling komt voornamelijk dordat de gever zich weinig inspanning troostte bij het uitzoeken.

Veel deelnemers aan de enquete hebben in minder dan vijf minuten een sinterklaas- of kerstcadeau gekocht. Doorgaans vinden mannen (58%) dat zij hiermee kunnen volstaan. En dat gebeurt meer dan 13% meer dan bij de vrouwen.

Natuurlijk wijst Harriët Schrier, directeur van de Magazine Media Associatie, er op dat zelfs een kleine inspanning loont bij het selecteren van cadeaus. Een persoonlijke touch, zoals het afstemmen op de interesses van de ontvanger, maakt het verschil. En dan denkt zij graag aan een tijdschriften als ideaal geschenk.

Zij wees er op dat tijdschriften een ideaal cadeau zijn, met 1100 verschillende titels in Nederland. Hiermee kan men binnen het budget en met een persoonlijke touch een geschikt cadeau vinden voor elk familielid. Twee derde van de ondervraagden vindt het lastig om binnen het afgesproken bedrag een cadeau te vinden, vooral jongeren tot dertig jaar (77%) geldt dat. Bijna driekwart van de cadeaukopers overschrijdt weleens het afgesproken budget.

Het is inderdaad voor sommige mensen een moeilijke uitdaging. Maar je kan ook vast veel mensen blij maken met een bloemetje of een mooie kaart met een bijzondere betekenis.
De manier waarop je je best ervoor deed komt vast ook wel over.

Bij goede contacten is welgemeende hartelijkheid het allerbelangrijkste. En als een situatie helemaal nep is maken dure kado's toch ook geen verschil maar een beetje je best voor iemand doen wordt altijd gewaardeerd.En Sinterklaaskadootjes zijn voornamelijk bestemd om grappig te verrassen maar het kan altijd gebeuren dat iemand er niet om kan lachen. Jammer dan. Het is natuurlijk ontzettend leuk als je iemand wel een plezier kunt doen.

En dat geldt ook voor de Kerstgeschenken. Iets moois, nuttigs, kleins of iets onvergetelijks kan mensen ongelooflijk blij maken en als er niets lukt dan hoeft dat helemaal niet aan dat kadootje te liggen maar kunnen er andere redenen zijn.