• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

De Huishoudbeurs ook verrassend voor jongeren en carriéretijgers

   Van 17 t/m 24 februari vindt in RAI Amsterdam Huishoudbeurs 2024 plaats. En hoewel dit grootste consumentenevenement van Nederland voor de 77ste keer georganiseerd wordt, is De Huishoudbeurs dit jaar opnieuw diverser, jonger en vernieuwender dan ooit! De tijd dat De Huishoudbeurs het domein was van huisvrouwen ligt al decennia achter ons. Het iconische evenement is allang niet meer dat bekende uitje uitsluitend voor huisvrouwen, maar heel interessant voor iedereen die een huishouden runt. Maar liefst 74% van de bezoekers heeft een baan, is zelfstandig ondernemer of studeert. Ook hebben bezoekers vaker dan de gemiddelde Nederlandse vrouw een modaal of bovenmodaal inkomen.

Ook carrièretijgers en power vrouwen, met een middelbare of hogere (beroeps)opleiding, kunnen De Huishoudbeurs niet weerstaan. Het zijn de beslissers in het huishouden met een goed gevulde portemonnee. En geld moet rollen, zeker tijdens een bezoek aan De Huishoudbeurs. De tijden dat bedrijven alleen maar producten uitdelen is namelijk al lang voorbij: van alle bezoekers doet 95% een aankoop en de gemiddelde besteding bij exposanten is ruim € 100 per bezoeker.

De Huishoudbeurs is relevant én toekomst-proof. Waarom? Omdat maar liefst 46% van de bezoekers gemiddeld 24 jaar is. Het evenement boeit een nieuw, jong publiek met een festival-mix van beleving, entertainment en shoppen. Voor merken is De Huishoudbeurs dan ook een uniek podium om een grote en diverse groep (jonge) vrouwen te bereiken. Tijdens het evenement, maar ook het hele jaar door op het online platform Meer Huishoudbeurs.

Op De Huishoudbeurs wordt alles getoond dat met het directe leven te maken heeft, in een programmering die focust op vier segmenten: Body & mind, Food & drinks, Live & living, Home & garden. Klaar om nieuwe producten, ideeën en services te ontdekken?

Ruim 300 moderne merken laten zich van hun beste kant zien. En net als op een festival kun je je dus de hele dag vermaken. Je kunt je er laten verrassen door de talks in het theater, of volg een creatieve workshop en van een lekker drankje genieten in Cheers. Zin in een dansje? Op het hoofdpodium zingen populaire topartiesten elke dag de sterren van de hemel, waaronder award winning Marco Schuitmaker!

Directeur Huishoudbeurs Danielle Meester is trots op het evenement dat zij en haar team neerzetten. Een 2024-editie die, net als alle voorgaande 76 edities van De Huishoudbeurs, wéér anders is.

Zij zegt: ‘De Huishoudbeurs is een dynamisch en actief merk. We kijken continu om ons heen en bewegen mee met trends en kansen en mooie merken in de maatschappij. . Ik kan niet wachten tot op de 17de die deuren open gaan! Met trots openen we op zaterdag de beurs met Miljuschka Witzenhausen en op maandag met Jan Versteegh.’

DE HUISHOUDBEURS 2024 VINDT PLAATS VAN 17 T/M 24 FEBRUARI IN DE RAI AMSTERDAM ... DAGELIJKS OPEN VAN 11.00 TOT 18.00 UUR EN DO. EN VR. TOT 21 UUR ...