• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Vier 50 jaar Danerolles met speciale croissants voor huisdieren

DANAAMSTELVEEN – HUISDIEREIGENAREN OPGELET! Je kent het wel, je hebt een heerlijk ontbijtje klaargemaakt, de hele tafel staat vol lekkernijen, je wilt net gaan eten en naast je zie je de vragende ogen van je lieve hond of kat. En eigenlijk zeg je altijd ‘nee’ want je eten is nu eenmaal niet geschikt voor je huisdier. Daar brengt Danerolles nu eenmalig verandering in, met de introductie van de Huisdieren Croissant!

Danerolles, bekend van de verse deegproducten in het iconische blikje, viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileumjaar lanceert Danerolles een limited edition huisdieren croissant, speciaal voor hond en kat. Omdat zij net zo lief onderdeel zijn van het gezin.

Als marktleider op het gebied van verse deegproducten creëert Danerolles al 50 jaar fijne momenten. Iedereen heeft wel een herinnering aan een zondagochtend thuis met familie, samen deeg rollen en vervolgens genieten van een ovenheerlijk vers afgebakken croissantje of kaneelrolletje. “In al onze producten is liefde het belangrijkste ingrediënt. Ons merk heeft een emotionele lading en creëert verbinding. Huisdieren zijn een onderdeel van het gezin en verdienen heel veel liefde. Daarom vonden wij het een bijzonder mooi idee om een speciale limited edition huisdieren croissant te ontwikkelen, zodat onze viervoeters ook écht onderdeel worden van het geliefde Danerolles moment in het weekend,” aldus Marloes Meyer, Head of Danerolles.

 De receptuur van de huisdieren croissant is speciaal ontwikkeld voor honden en katten. Een zoutloze croissant met rundervet en zalmolie. Zodat ze er ook echt van genieten.
De Danerolles Huisdieren Croissant is zojuist geïntroduceerd tijdens een speciaal event bij Dierenspeciaalzaak Heems uit Heemstede, de oudste dierenwinkel van Nederland.

Ruim 20 honden hebben daar samen met hun baasjes een heerlijke Danerolles croissantje kunnen eten.

Onder de genodigden was ook de bekende Renate Gerschtanowitz met haar hond Obi aanwezig.

Jur Baart, partner bij creatief strategisch bureau Fitzroy: “Met de Huisdieren Croissants bewijst Danerolles dat zij als geen ander gezinnen begrijpen en bijdragen aan liefdevolle momenten voor de hele familie. Door de geliefde huisdieren te betrekken maken we de belofte van Danerolles alleen nog maar warmer en rijker.”

De Danerolles Huisdieren Croissants zijn EENMALIG GEPRODUCEERD voor de viering van Danerolles 50 jaar. De blikjes zijn komende weken te verkrijgen via een winactie op de sociale mediakanalen van Danerolles.

Daarnaast is een kleine oplage verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede.

DAT WAS ZO SPANNEND VOOR ONZE 4-POTIGE VRIENDEN MAAR ZIJ HADDEN OOK RECHT OP DEELNAME AAN EEN SMUL-FEESTJE...