• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Trump dankt God voor de bescherming tegen moord

WORTHYNEWS/DE COUTUREKRANT - 15 juli 2024 - BUTLER/WASHINGTON – De voormalige Amerikaanse president Donald J. Trump zegt dat “het alleen God was” die hem tegen moord beschermde tijdens een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Pennsylvania, een gevoel dat gedeeld wordt door religieuze leiders en politici.

“Het was alleen God die voorkwam dat het ondenkbare gebeurde”, schreef hij op zijn socialemediaplatform Truth Social. “We zullen NIET bang zijn, maar in plaats daarvan veerkrachtig blijven in ons geloof en opstandig blijven tegenover de goddeloosheid”, voegde de voormalige president eraan toe.

Geloofsleiders waren het met Trump eens dat God had ingegrepen. Evangelist Franklin Graham, CEO van de hulpgroep Samaritan's Purse en de Billy Graham Evangelistic Association, zei: “Het is duidelijk dat Gods beschermende hand op hem rustte.” Hij voegde eraan toe: “Ik sluit me aan bij miljoenen Amerikanen en mensen over de hele wereld die God danken dat voormalig president Donald Trump veilig is.”

Hij benadrukte echter ook: "Ik geloof dat dit alles ons herinnert aan het belang van gebed vandaag en in de komende dagen."

Nadat er schoten klonken en de geheime dienst Trump op de vloer van het podium bedekte, gaf de voormalige president, zodra hij weer stond, het publiek een vuist voordat hij van het podium werd geleid.

De verwachting was dat een foto van dat bord bij een Amerikaanse vlag het symbool zou worden van een moment dat generaties zich zullen herinneren.

Hij werd naar een medische instelling gebracht en daarna "veilig" verklaard. “Donald Trump heeft met alles wat hij heeft voor Amerika gevochten – zijn tijd, zijn energie, zijn financiën – en nu heeft hij, zoals een van zijn zonen opmerkte, voor Amerika gebloed. Zelfs terwijl het bloed over zijn gezicht stroomde, verliet hij de bijeenkomst en spoorde hij de menigte aan om voor Amerika te blijven vechten”, zei Graham.

"Als christenen weten we dat de krachtigste manier waarop we kunnen vechten is door op onze knieën te bidden. God is de enige hoop voor onze natie en voor ons als individu."

Trump uitte ook zijn liefde voor de families van de andere slachtoffers van de schietpartij, waaronder een brandweerman die stierf en twee anderen die gewond raakten.

“Op dit moment is het belangrijker dan ooit dat we verenigd zijn en ons ware karakter als Amerikanen laten zien, sterk en vastberaden blijven en het kwaad niet laten winnen”, schreef hij.

Trump sprak terwijl hij nog herstellende was van een oorblessure nadat hij werd neergeschoten door een 20-jarige schutter genaamd  Thomas Matthew Crooks in Butler, Pennsylvania.

“De poging tot moord op president Trump is het bewijs van de realiteit van het kwaad in de wereld”, zei pastor Robert Jeffress van de First Baptist Church in Dallas, Texas.

“Wij danken God voor het beschermen van het leven van deze moedige leider, die een strijder is voor de waarheid en de vriend van christenen overal ter wereld.”