• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Ontdek de cultuur van Den Haag op Spotlight Festival

spotlightDEN HAAG - VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2024 -  Tijdens Spotlight Festival Den Haag krijgen alle inwoners de kans om het culturele aanbod van komend jaar te ontdekken. Op vrijdag 6 september en zaterdag 7 september openen 32 theaters, podia en andere locaties in de hele stad hun deuren. Verspreid over de stad laten zij alle bewoners zien wat Den Haag in 2024-2025 te bieden heeft aan muziek, theater, dans, comedy, film, literatuur en festivals.

Ook Amare opent zijn deuren op zaterdag 7 september.

Cultuurfestival overal in de stad ... Tijdens het gratis toegankelijke Spotlight Festival maken bezoekers op een verrassende manier kennis met het uitgebreide culturele aanbod van Den Haag. Dat begint op vrijdagavond 6 september voor Hagenaars die de lokale cultuur van hun eigen wijk willen ontdekken. Zaterdagmiddag 7 september zijn verspreid over de stad meerdere locaties open met een speciaal programma en is er een mini-festival binnen en buiten bij Amare. Zaterdagavond kunnen cultuurliefhebbers genieten van de vele korte sneak previews die bij de deelnemende instellingen te zien zijn.

Alleen tijdens Spotlight Festival kunnen bezoekers met korting kaartjes kopen voor voorstellingen in de rest van het jaar.

Dit wordt de tweede editie van het festival dat in 2023 in de plaats is gekomen van het UIT-Festival. Bij de opening van het cultuurseizoen in Den Haag zijn bezoekers twee dagen lang welkom over de eigen drempel van alle culturele organisaties en niet langer op één centrale markt. Het festival brengt zo cultuur dichter bij alle Hagenaars.
Spotlight Festival brengt het cultureel seizoen naar de wijken

De buurttheaters verzorgen vrijdagavond het programma voor, door en mét hun eigen buurt. Bij Theater De Vaillant maken bezoekers kennis met Indiase dans, Vogueing en Turkse muziek of wagen zelf een dansje in de silent disco.

Theater en Filmhuis Dakota geeft exclusieve previews van het nieuwe theaterseizoen met comedy, theater en livemuziek. In Theater de Regentes en Podium NOORD staan artiesten in alle hoeken en gaten van het gebouw. Bij het Feestjûh in Laaktheater wordt traditionele Ivoriaanse dans gecombineerd met moderne breakdance en acrobatiek.

Daarna kun je bijkomen en meeswingen op de Caraïbische muziek van Aymar Torres. Muzee biedt deze avond een podium aan getalenteerde jonge singer-songwriters, spoken word-artiesten, dansers en theatermakers, terwijl Vijf Vier in het Paardcafé de allerhardste Haagse hiphop acts heeft geprogrammeerd. Bij Theater Diligentia geldt de hele avond een lachgarantie met voorproefjes van kleinkunst en standup comedy.

Bij Musicon geniet je de hele zaterdag van live muziek in verschillende muziekstijlen

Op zaterdagmiddag kan het winkelend publiek in de stad zomaar tegen een optreden aanlopen. Op meerdere plekken in de binnenstad worden op straat pop-upoptredens verzorgd door onder andere De Dutch Don’t Dance Division, Hague Hoppers en D-Ent Dansstudio.

In het Koorenhuis kunnen bezoekers meedoen aan een kunstles, improvisatie theaterworkshop, stembevrijding en zang of Ierse dans en verschillende optredens zien. Theaterliefhebbers kunnen ook terecht bij het Haags Theaterhuis, Rabarber en het Zeeheldentheater voor optredens en workshops, terwijl HNT open huis heeft met rondleidingen achter de schermen en openbare repetities.

Muzikanten die zelf willen jammen kunnen de hele middag terecht bij Popradar in samenwerking met Sofar Sounds. Voor wie liever luistert naar livemuziek heeft Musicon van vroeg tot laat een programma vol bands met verschillende muziekstijlen.

De Dutch Don’t Dance Division danst op meerdere momenten tijdens het festival de groepschoreografie Dance of the Blessed Spirits van Gluck.

Alle programmaonderdelen zijn gratis toegankelijk. Hierop gelden enkele uitzonderingen waarbij door de locatie aan bezoekers een kleine bijdrage in de kosten wordt gevraagd.

FOTO: MAARTEN NEDERVEEN