• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nazomer keert terug na kletsnatte woensdag

bybrownWEERONLINE - 3 september 2024 - HOUTEN  - Woensdag valt regionaal veel regen. Vooral in het oosten en noorden van het land kan het langdurig regenen en zijn neerslagsommen van 20 mm mogelijk. Vanaf donderdag stroomt met een oostenwind weer warme lucht over ons land. Tot en met het komende weekend staan dagelijks maxima tussen 25 en 28 graden op het menu.

Woensdagochtend start bewolkt en vooral in de noordelijke helft van het land komen buien voor. Een meer aaneengesloten regengebied trekt vanaf België over Zuidoost-Nederland noordwaarts. Vooral in het noorden en in het zuidoosten kan de ochtendspits dus behoorlijk nat verlopen.

Het regengebied activeert in de loop van de ochtend boven Oost- en Noordoost-Nederland. In de middag is het in de zuidwestelijke helft van het land op een enkele bui na droog en vooral in het zuidwesten zijn er ook zonnige momenten. Met zon stijgt het kwik naar 21 graden, in de regen is het een graad of 18. In het oosten en noordoosten kan het nog de hele middag regenen. Langs de grens met Duitsland is ook nog kans op een onweersbui, al is het waarschijnlijker dat deze buien boven Duitsland blijven.

Neerslagsommen in Oost- en Noord-Nederland komen regionaal uit tussen 10 en 20 mm. Mocht het toch binnen onze landsgrenzen woensdagmiddag tot een fikse onweersbui komen dan is nog meer mogelijk.

Ook woensdagavond en tijdens de nacht naar donderdag is in het oosten en noorden nog kans op regen, maar dit lijkt niet heel veel te zijn. Verder verloopt deze nacht nevelig met regionaal mist en temperaturen rond een graad of 16.

Zomerse warmte keert voor een aantal dagen terug.

Donderdag start nog met vrij veel wolken en een enkele bui, maar vanuit het noordoosten breekt de zon door. De matige noordoosten- tot oostenwind brengt de warme lucht vanuit Duitsland terug, waardoor de temperatuur in de middag flink oploopt.

In het zuiden, midden en westen van het land wordt het uiteindelijk 23 tot 26 graden. In de Achterhoek, Overijssel, Drenthe, Groningen en het oosten van Friesland stijgt het kwik naar 26 tot lokaal 28 graden. Deze maxima worden overigens pas helemaal aan het einde van de middag gehaald.

Vrijdag en zaterdag lijken twee droge en behoorlijk zonnige dagen te worden. Al is zaterdag in Zuid-Nederland een lokale onweersbui niet helemaal uitgesloten. Met een matige oostenwind wordt het op grote schaal 25 tot 28 graden. Op de Waddeneilanden en in de noordelijke helft van Noord-Holland is het iets koeler door wind vanaf het water. In deze gebieden wordt het 22 tot 25 graden.

Ook zondag kan het nog zomers warm worden met maxima rond 25 graden. Tijdens deze tweede weekenddag stijgt wel de kans op (onweers)buien en waarschijnlijk wordt het de dagen daarna minder warm.

DOOR: JOHNNY WILLEMSEN

DEZE MODIEUZE CREATIE VAN BYBROWN UIT DE HAZENSTRAAT 24 IN AMSTERDAM BESCHERMT HAAR UITSTEKEND TEGEN DE REGEN ...