• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Derde Gala van De Stichting Beter Lopen

wkoolNOORDWIJK - Het was weer een hartverwarmend gala van de Stichting Beter Lopen in Grand Hotel Huis ter Duin in de Municipality of Noordwijk Elk jaar wordt er een stapje in het succes bijgezet. Het derde gala bracht 230.000 euro op. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een lokomat ofwel een elektrische looprobot die mensen met een mobiele beperking weer leert rechtop te staan en te lopen.

De opbrengst is bedoeld voor een lokomat in de provincie Groningen , de Provincie Fryslân en de Provincie Drenthe Het mooiste zou het volgens directeur Liesbeth Mekkering - van Velzen van de Stichting Beter Lopen zijn als de zorgverzekeraars het 480.000 euro kostende Zwitserse apparaat zouden vergoeden en de behandelingen ervan. Zelf heeft ze lang geleden een dwarslaesie opgelopen maar kan weer zelfstandig met krukken lopen.

Zij vertelde haar ontroerende verhaal evenals skiër Menno Streefland en de voetballer Joey Snijders in een rolstoel. "Hij kan niet goed praten maar zingen deed hij als de beste samen met zanger Jeroen van der Boom,"concludeerde de gewaardeerde societyjournalist Willem Kool respectvol.

Presentator Sander Janson praatte de avond vlotjes en met passie aan elkaar met onder anderen goochelaar Steven Kazàn, dj Carlos, de fantastische Rotterdamse zanggroep De Weduwen en veilingmeester Junior Zegger.

De verhalen van mensen met een mobiele beperking gaan over wilskracht, doorzettingsvermogen en lange termijn. En natuurlijk emoties. Zo werd gezegd dat de lokomat ervoor zorgde dat je iemand door te leren staan weer recht in de ogen kunt kijken. Ook werd de Nederlandse gezondheidszorg geprezen.

Er zijn in Nederland 15.000 mensen met een dwarslaesie van wie er 10.000 in een rolstoel zitten. Het bestuur onder voorzitterschap van ondernemer Gerard van den Tweel, secretaris Peter Karsten sr. , penningmeester Eegh van Arkel, Noelle Van Balen en Titus F.P. Kramer had elk een eigen tafel met gasten.

Aanwezig waren o.a. modeontwerper Sheila Vries, Maurice de Hond , Gonnie Kugel , directeur Stephan Stokkermans Grand Hotel Huis ter Duin, burgemeester Wendy Verkleij van de Municipality of Noordwijk , zangeres Laura Fygi , polospeler en vastgoedontwikkelaar Aki Van Andel , Luigi Prins en Alexander Witte.

Begin 2024 markeert een nieuwe fase voor vader en zoon, Thomas Tervoort en Teun Tervoort,  die hun krachten hebben gebundeld met Machines Like Me, het toonaangevende bedrijf in AI- en RPA-gedreven automatisering.

Met hun innovatieve technologie transformeren ze volledige bedrijfsprocessen, van logistiek tot klantenservice, en zorgen ze voor een ongeëvenaarde efficiëntie en foutreductie. "We zijn niet zomaar een techbedrijf, we zijn pioniers op het gebied van slimme automatisering," zegt Teun. “Onze aanpak maakt bedrijven klaar voor de toekomst, door repetitieve taken volledig te elimineren en mensen de ruimte te geven om zich op strategische groei te richten.’

De bekende societyjournalist Willem Kool schreef het mooie verhaal vol namen van betrokken mensen op de socials onder de hasgtag Lifeiscool.