• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Chopard X Mariah Carey

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Ex-FBI agent gearresteerd om banden met Rusland

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 24 januari 2023 - WASHINGTON - Een voormalige hoge agent van het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI), die in 2016 de vermeende banden van de Amerikaanse president Donald J. Trump met Moskou onderzocht, is aangehouden vanwege zijn persoonlijke banden met Rusland en andere buitenlandse regeringen, zeiden functionarissen maandag.

Charles McGonigal, ooit special agent belast met contraspionage in de FBI's New York Field Office, wordt samen met een voormalige Sovjet diplomaat aangeklaagd voor het schenden van Amerikaanse strafmaatregelen tegen Rusland door diensten te verlenen aan oliebaron Oleg Deripaska, verklaarden de autoriteiten.

Deripaska behoorde tot degenen die vorig jaar door de Verenigde Staten strafrechtelijk werden aangeklaagd wegens schending van sancties die werden opgelegd als reactie op "de niet-uitgelokte militaire invasie van Rusland in Oekraïne", aldus een document van het Amerikaanse ministerie van Justitie dat door Worthy News & Nieuwspartner De Couturekrant is ingezien.McGonigal, die in 2018 met pensioen ging bij de FBI, werd zaterdag laat gearresteerd nadat hij was aangekomen op JFK Airport in New York na een reis in Sri Lanka, bevestigden Amerikaanse bronnen.

Hij is een van de hoogst geplaatste voormalige FBI-functionarissen die ooit van een misdaad werd beschuldigd.

In de zaak met betrekking tot Deripaska worden de 54-jarige McGonigal en Sergey Shestakov, 69 jaar, in een vijfdelige aanklacht in het Amerikaanse District Court in Manhattan beschuldigd van het overtreden van de Russische sancties, naast het witwassen van geld.
Shestakov is een voormalige Sovjet en Russische diplomaat die onlangs werkte als tolk voor de federale rechtbank van Brooklyn en aanklagers daar, volgens bronnen.

Hij werkte eerder voor de FBI bij het onderzoek naar oligarchen en heeft de Amerikaanse nationaliteit.

Later zouden McGonigal en Shestakov in 2021 zijn overeengekomen een onderzoek in te stellen naar een concurrerende Russische oligarch in ruil voor illegale betalingen van Deripaska, aldus het Amerikaanse ministerie van Justitie.

Beide mannen worden beschuldigd van het ontvangen van betalingen via lege vennootschappen en het vervalsen van handtekeningen om geheim te houden dat Deripaska hun betaalde. Ze worden beschuldigd van het witwassen van geld en andere aanklachten waarop elk een maximale gevangenisstraf van 20 jaar staat, aldus bronnen die de zaak observeren.

McGonigal pleitte niet schuldig aan de aanklacht die maandag in Manhattan werd onthuld.

De rechter liet hem vrij op een borg van $500.000 plus reisbeperkingen en een verbod om contact op te nemen met iemand die met de zaak te maken heeft.

DE OLIEBARON OLEG DERIPASKA ...