• Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Chopard X Mariah Carey

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

1e Editie Autosalon van het Noorden in Martiniplaza

  GRONINGEN - In het weekend van 25 en 26 februari vindt de eerste editie plaats van de Autosalon van het Noorden. In Martini Plaza in Groningen zie je honderden van de dikste en meest exclusieve auto's, supercars, hypercars en performance kanonnen, maar ook klassieke iconen zoals de Ferrari Enzo of de Bugatti Veyron. Deze autosalon is een initiatief van autoshow organisator 402 en de Groningse autoliefhebber Martin van Dijken (en eigenaar Sportwagenpolis).

Martin nam enkele jaren geleden het initiatief om bij 402 te polsen of het niet eens tijd werd voor een autoshow in Groningen. De Martiniplaza heeft een groot beursgebouw en een sporthal die voor deze autoshow wordt ingezet als “catwalk” hal; met de tribunes en de arena setting een mooie locatie om auto’s te presenteren voor het publiek. Deze catwalk is al enkele jaren een handelsmerk van 402, die eerder beurzen organiseerde in Jaarbeurs Utrecht (DAY1 World of Cars) en ook Rotterdam Ahoy (100% Auto Live).

Martin legt uit: “Na enkele keren uitstel door de pandemie kan het eindelijk plaats gaan vinden. Tijdens deze show presenteren de officiële dealers van BMW, Mercedes, Porsche en Ferrari de nieuwste modellen. Maar je ziet meer “art on wheels” bij andere standhouders en de Catwalk is een mooie gelegenheid om de auto’s te zien rijden en te horen. Er komen bekende auto eigenaren met populaire auto’s als de bekende RS6 van Marco van Weerd, de Nissan GTR van Leslie, of de Senna van de McLaren Twins, allemaal geïnterviewd door autopresentator Gert-Jan Hennipman. De bezoeker is verzekerd van enkele honderden bijzondere auto’s, de een nog meer bijzonder dan de ander.” En als uitschieter is de Formule 1 auto (Toro Rosso) van Max verstappen aanwezig waarmee hij in het eerste seizoen in de Formule 1 reed.

Ronald van den Broek van 402 : “We verwachten elke dag 4.000 tot 5.000 bezoekers, veelal bezoekers uit het Noorden, die de laatste jaren niet door de organisatoren zijn bediend. Natuurlijk komt 402 elk seizoen een 5-tal keren langs op het Drentse TT Circuit, maar een indoorshow is toch weer een hele andere beleving.

We hopen, dat deze show een vaste plaats krijgt op onze kalender en gezien de belangstelling van het bedrijfsleven en de ticketkopers lukt dat prima. ”

Autosalon van het Noorden is powered by Turien & Co en is een coproductie van 402 Automotive - marktleider op het gebied van automotive events- en Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusief bezit.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur op beide dagen. Kaarten zijn aan de maar goedkoper in de voorverkoop.