• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

1e Editie Autosalon van het Noorden in Martiniplaza

  GRONINGEN - In het weekend van 25 en 26 februari vindt de eerste editie plaats van de Autosalon van het Noorden. In Martini Plaza in Groningen zie je honderden van de dikste en meest exclusieve auto's, supercars, hypercars en performance kanonnen, maar ook klassieke iconen zoals de Ferrari Enzo of de Bugatti Veyron. Deze autosalon is een initiatief van autoshow organisator 402 en de Groningse autoliefhebber Martin van Dijken (en eigenaar Sportwagenpolis).

Martin nam enkele jaren geleden het initiatief om bij 402 te polsen of het niet eens tijd werd voor een autoshow in Groningen. De Martiniplaza heeft een groot beursgebouw en een sporthal die voor deze autoshow wordt ingezet als “catwalk” hal; met de tribunes en de arena setting een mooie locatie om auto’s te presenteren voor het publiek. Deze catwalk is al enkele jaren een handelsmerk van 402, die eerder beurzen organiseerde in Jaarbeurs Utrecht (DAY1 World of Cars) en ook Rotterdam Ahoy (100% Auto Live).

Martin legt uit: “Na enkele keren uitstel door de pandemie kan het eindelijk plaats gaan vinden. Tijdens deze show presenteren de officiële dealers van BMW, Mercedes, Porsche en Ferrari de nieuwste modellen. Maar je ziet meer “art on wheels” bij andere standhouders en de Catwalk is een mooie gelegenheid om de auto’s te zien rijden en te horen. Er komen bekende auto eigenaren met populaire auto’s als de bekende RS6 van Marco van Weerd, de Nissan GTR van Leslie, of de Senna van de McLaren Twins, allemaal geïnterviewd door autopresentator Gert-Jan Hennipman. De bezoeker is verzekerd van enkele honderden bijzondere auto’s, de een nog meer bijzonder dan de ander.” En als uitschieter is de Formule 1 auto (Toro Rosso) van Max verstappen aanwezig waarmee hij in het eerste seizoen in de Formule 1 reed.

Ronald van den Broek van 402 : “We verwachten elke dag 4.000 tot 5.000 bezoekers, veelal bezoekers uit het Noorden, die de laatste jaren niet door de organisatoren zijn bediend. Natuurlijk komt 402 elk seizoen een 5-tal keren langs op het Drentse TT Circuit, maar een indoorshow is toch weer een hele andere beleving.

We hopen, dat deze show een vaste plaats krijgt op onze kalender en gezien de belangstelling van het bedrijfsleven en de ticketkopers lukt dat prima. ”

Autosalon van het Noorden is powered by Turien & Co en is een coproductie van 402 Automotive - marktleider op het gebied van automotive events- en Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusief bezit.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur op beide dagen. Kaarten zijn aan de maar goedkoper in de voorverkoop.