• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Wil je nog beroemd zijn in deze tijd

Robbyn Jansen bespreekt de beroemdheids-kwestie met bekende Nederlanders zoals Patty Brard, Thomas Dekker en Farja Farvardin. Vroeger was het voor veel mensen een droom om beroemd te worden, maar is dat in deze tijd van juice channels, mentale druk en online haat nóg wel zo?

Presentator Robbyn Jansen onderzoekt in de nieuwe videoserie 'Bitterzoet' of de keerzijde van bekend zijn de roem en rijkdom overschaduwt. Bitterzoet is vanaf nu te zien op AD Play en via de aangesloten regionale titels. Daar komen verschillende bekende Nederlanders aan het woord die vertellen over de schaduwzijde van bekendheid. Zo vertelt wielrenner Thomas Dekker aan Robbyn dat de onthullingen over het verziekte werkklimaat bij De Wereld Draait Door voor hem totaal niet als verrassing kwamen. Patty Brard voelt mee met de kinderen en moeder van Marco Borsato en onderhoudt intensief contact met ze. En influencer Farja Farvardin vertelt over de keerzijde van het delen van juice en is daarom gestopt met zijn juicekanaal.

In elke aflevering staat een onderwerp centraal en spreekt Robbyn experts op een bepaald gebied. Zo spreekt ze een intimiteitscoördinator als het om grensoverschrijdend gedrag gaat en een reputatieschade-coach als het om cancel culture of imago gaat. En ze gaat in gesprek met bekende Nederlanders over de voors- en tegens van bekendheid. Zijn de thema’s nieuw, of was het er altijd al? Hoe kan je je ertegen wapenen? Hoe verandert iemand in een tiran en is de mediawereld een uitzondering of komen dezelfde problemen elders ook voor? Uiteindelijk hoopt Robbyn tot een antwoord op de vraag te komen: wil je nog beroemd zijn in deze tijd?

Aflevering 1 van Bitterzoet: Cancel Culture, is nu te kijken op AD Play en bij de aangesloten regionale dagbladen. Elke vrijdagochtend verschijnt een nieuwe aflevering. Want hier valt heel veel over te discussiéren. Is beroemdheid echt leuk bijvoorbeeld tegenover iemands omgeving? Er zijn vele boeken en films gemaakt over de giftige invloed van roem op het privéleven van heel veel mensen. Jakkie... Maar je moet wel sterk in je schoenen staan bijvoorbeeld om de partner van een beroemd iemand te zijn. En kan je het iemand kwalijk nemen die niet zo ontzettend sterk geboren is?  

DE VRAAG BLIJFT GRAPPIG GENOEG: WIE EN WAAROM WORDT IEMAND ALS BEROEMDHEID GEDEFINIËERD. IT IS ALL IN THE EYE OF THE BEHOLDER OFWEL WIE OF WAAROM GEVEN WIJ (NIET U ALLEEN MAAR U EN HEEL VÉÉL ANDEREN) ZO'N HOOG RAPPORTCIJFER WAARDOOR IEMAND IN DE BEROEMDHEIDSZÔNE BELANDT ? ER ZIJN OOK MENSEN GELUKKIG NET OP HET RANDJE AAN ONTSNAPT MAAR ER ZIJN OOK MENSEN DIE ER HET LIEFST IN WILLEN BADEN...  

EEN VIS IN EEN AQUARIUM DIE OM KIJKERS TE AMUSEREN ONVERWACHT KOPJE DUIKELT OF DIE REUSACHTIG-GROTE STINKENDE PENISPLANT IN DE HORTUS SCOREN MAKKELIJK HONDERDEN, NEE DUIZENDEN BEZOEKERS MEER DAN EEN AANPASSING VAN DE VERKEERSREGELS. 

HOEWEL WE MET HET LAATSTE IEDERE DAG TE MAKEN HEBBEN...

ROBBYN HIER IN GESPREK MET FARJA FARVADIN DIE OVER BEROEMDHEDEN AL-DAN-NIET- IN-WORDING VOOR DE CAMERA ZIJN VISIE MAG GEVEN ... EN DAN ZELF VERMOEDELIJK OOK WEER ENIGSZINS 'BEROEMD' MAG WORDEN...

WANT BEROEMDHEID IS SOMS OOK TAMELIJK BESMETTELIJK ZOALS KINDEREN VAN BEROEMDE OUDERS HELAAS SOMS HEBBEN MOETEN ERVAREN...

FOTO: AD PLAY