• Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Chopard X Mariah Carey

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Legacy Book ter ere van 25 inspirerende vrouwen

  DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten - Er zijn tal van zeer inspirerende mannen maar vandaag komen er grandioze vrouwen voor het voetlicht. Hiermee willen wij respectvol de lancering van een koffietafelboek markeren zonder overdreven woke te willen 'doen'. Mastercard heeft de reizen van enkele van ‘s werelds meest inspirerende vrouwelijke leiders in kunst, sport, politiek, gastvrijheid, financiële diensten en daarbuiten samengebracht en een koffietafelboek onthuld,‘Blijvend nalatenschap – Ter ere van 25 visionairs om 25 jaar van onschatbare waarde te vieren’.
Het boek werd gelanceerd tijdens Vrouwenmaand 2023 en viert het 25-jarig bestaand van het gerenommeerde Priceless-platform van Mastercard, dat mensen al een kwart eeuw verbindt met hun passies.

Mastercard zet zich in voor het creëren van een meer rechtvaardige wereld voor iedereen en dit project markeert de nieuwste mijlpaal van het bedrijf in het ontsluiten van kansen en het vieren van de rol van vrouwen in de samenleving. Door de rol van deze pioniers te onderzoeken, wil het boek lezers inspireren om actie te ondernemen in hun eigen leven en gemeenschappen om de genderkloof te dichten en een meer inclusieve toekomst te creëren.

Het historische boek gaat over de reizen en impact van vrouwen, waaronder Hare Excellentie Dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr, wereldwijde digitale magnaat, vice-voorzitter van de Emaar Development Board en voormalig oprichtend directeur-generaal van Smart Dubai; Nona Gaprindashvili, schaaklegende; Dr. Maya Morsy, voorzitter, Egyptische nationale raad voor vrouwen; Raha Moharrak, avonturier; Sarah Baydoun, oprichter en creatief directeur van Sarah’s Bag; Jessica Kahawaty, filantroop , ondernemer en model; Laila Mostafa Abdullatif, directeur-generaal van Emirates Nature-WWF; Valeriya Ionan, vice-minister voor Eurointegratie bij het ministerie van Digitale Transformatie en Naoko Yamazaki, astronaut en ingenieur, onder anderen.

“Dit boek is een waar liefdewerk voor ons geweest en een bewijs van de vrouwen die vooruitgang boeken en gemeenschappen over de hele wereld verbeteren. Het is onze hoop dat de verhalen in ‘Lasting Legacy’ lezers, ongeacht hun geslacht, zullen aanmoedigen om hun passies na te streven en een positieve impact op de samenleving te hebben, om toekomstige generaties te inspireren,” aldus Beatrice Cornacchia, senior vicepresident, Marketing en Communicatie, Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika, Mastercard.

‘Blijvend nalatenschap – laat ook de voortdurenden 'transformatiie'zien van het Priceless-platform van Mastercard waardoor het bedrijf een veranderende wereld van consumenten wil weerspiegelen.

Bron: AETOSWire