• Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Bestsellerauteur Michael Pilarczyk vraagt jongeren tips

  AMERSFOORT - Veel jongeren hebben te maken met mentale problemen en vele vragen hoe zij invulling moeten geven aan hun toekomst. Om die jonge mensen richting en perspectief te geven, schrijft Michael Pilarczyk momenteel zijn nieuwe boek Design Your Own Life. Een praktisch handboek voor middelbare scholieren en studenten.

Michael Pilarczyk : “In de afgelopen twee jaar ontving ik steeds meer reacties en vragen van jonge lezers vanaf 15 jaar. Dat zette mij aan het denken en daardoor heb ik besloten een speciale jongerenversie te schrijven van mijn boek Master your Mindset, voor de doelgroep tussen 15 en 27 jaar. Een boek dat je op weg kan helpen als je nog aan het begin van je leven staat. Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen ik 18 jaar was.”

Pilarczyk roept jongeren op om input te geven voor de inhoud van zijn nieuwe boek. Waar zit je mee? Waarmee kan ik je helpen? Waar zou je meer over willen weten? Iedereen tussen 15 en 27 jaar mag input leveren via zijn website michaelpilarczyk.nl/nieuwboek . Wanneer het nieuwe boek in het najaar verschijnt, zullen 1000 jongeren die hebben gereageerd worden beloond met een gratis exemplaar van Design Your Own Life.

Het boek zal praktische tips en oefeningen bevatten om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het omgaan met stress en het stellen van doelen. Het is een geweldige manier om jonge mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een zinvol en succesvol leven te leiden.

Volgens recent onderzoek van het RIVM ervaart 47% van de jongeren stress en heeft 33% last van mentale problemen. Meer dan de helft van de jongeren maakt zich zorgen over hun toekomst. Pilarczyk wil een helpende hand bieden op basis van zijn persoonlijke ervaringen en zijn ervaring met tienduizenden mensen die hebben deelgenomen aan zijn programma’s voor zelfontwikkeling.

De auteur Michael Pilarczyk is spreker en auteur over bewustzijn, persoonlijk succes, mindset en mentale gezondheid. Hij bereikte inmiddels meer dan 250.000 lezers en 100.000 luisteraars met zijn boek Master your Mindset, leef je mooiste leven. Deze bestseller staat bijna drie jaar geno in de Bestseller60 van CPNB.

Boek Design Your Own Life - Praktisch handboek met tips en oefeningen om jongeren meer zelfvertrouwen te geven ...

Auteur: Michael Pilarczyk

Uitgeverij: Invictus Publishing - Elise de Bres (uitgever) - De Bestseller top 60 is de officiële lijst van de bestverkochte boeken uitgeven door de CPNB

Het boek verschijnt najaar 2023

MICHAEL PILARCZYK SCHREEF EERDER DE BESTSELLER MASTER YPUR MINDSET ...

FOTO: YOURI CLAESSENS