• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: Afvallen zonder bullshit

  Lot Beukers nieuwste boek Afvallen zonder bullshit komt deze week binnen op nummer 1 van de Bestseller 60. Dat maakt Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) vandaag bekend. Lot Beukers’ community (meer dan 100.000 volgers op Instagram) kon niet wachten op dit boek en heeft het massaal in pre-order besteld. Nu is de rest van Nederland aan de beurt.

Lot Beukers tells it like it is: voor afvallen bestaat helaas geen toverdrank of wonderdieet. Elk dieet werkt wel (even), maar is voor de lange termijn niet houdbaar waardoor duurzaam gewichtsverlies nooit bereikt wordt.

Wat werkt dan wel? Een negatieve energiebalans (minder calorieën tot je nemen dan je verbruikt), een duidelijk doel en het tracken van je voeding. Betekent dat nooit meer lekker eten? Zeker niet, want het leven is een feestje en dat moet het ook blijven. Lot laat zien dat dat zeker ook geldt voor wie graag blijvend en duurzaam gewicht verliest. In Afvallen zonder bullshit legt ze alles uit over voeding, de werking van de stofwisseling en de rol die gedragsverandering speelt in duurzaam gewichtsverlies. En dat doet ze onverbloemd. Ze ontkracht fabels, maakt korte metten met excuses en smoesjes en vertelt precies wat er nodig is om de regie te pakken en resultaat te halen.

Inclusief meer dan 40 recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

‘10 kilo afvallen moet niet jouw doel zijn. Het moet jouw doel zijn om gewoontes en een mindset te creëren die horen bij de 10 kilo lichtere versie van jezelf.’ Lot Beukers (Arnhem) is als ervaringsdeskundige ruim 30 kilo afgevallen en op gewicht gebleven. Ze is voedingsdeskundige en werkt uitsluitend evidence based. Inmiddels runt zij het succesvolle platform lotbeukers.nl, met een betalende community (de Beukersfamilie), masterclasses, podcast en de Beukers Academy.

Ze heeft al duizenden mensen succesvol gecoacht naar duurzaam gewichtsverlies. Lot windt er geen doekjes om en vertelt het je recht voor zijn raap, maar wel met hart voor de mens.
Eerste lezersreacties

(*****) ‘Aanrader! Topvrouw met een duidelijke visie: niet voor een snelle fix, geen voedingsschema en niet voor mensen met lange tenen. Lot zegt het gewoon zoals het is. Niet meer, niet minder.’ - Jantine

(*****) ‘Dit boek is je nieuwe start’ – Areke

(*****) ‘Heel mooi boek met veel interessante informatie hoe je afvallen moet aanpakken. Geen crashdieet, maar je leert hoe je kan afvallen met gewoon eten en hoe je je levensstijl aanpast, niet alleen voor jezelf maar ook de rest van het gezin. Het past in het gewone leven.’ – Kariah

(*****) ‘Kan niet wachten om alle recepten te gaan maken.’ – LiefKonijntje16

KORTOM: AAN ENTHOUSIASME GEEN GEBREK

Boek: Afvallen zonder bullshit

Auteur: Lot Beukers

Uitgeverij: KOSMOS