• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Tips om Moederdag en alle andere soorten Moeders blij te maken

Moederdag, een dag in het teken van liefde en waardering, staat voor de deur. Het is die ene dag van het jaar waarop we de kans krijgen om moeders, bonusmoeders en alle andere moederfiguren in de schijnwerpers te zetten. Het is een moment waarop we stilstaan bij de onuitwisbare indrukken die onze moeders op ons leven achterlaten, en de vele rollen die ze vervullen - van coach en kok tot persoonlijke styliste; niets is haar te veel.

Veel mensen hebben geen goede band of een semi-goede-band met hun moeder of schoonmoeder maar -al is dat zo door bepaade oorzaken en heb je helemaal gelijk- toch kun je nu on-opvallend maar ook heel positief door een kleinigheid zoals een aardige mail, vriendelijk belletje of belangstellende vraag zaken die afstand veroorzaakten wat minder pijnlijk maken. Daarom is dat commerciële moederdag-gedoe ook heel goed om pijn op te lossen en tegenstellingen te verminderen.   


Op zoek naar een perfect Moederdagcadeau? In samenwerking met One4all Cadeaukaarten staan hier de meest creatieve ideeën op een rijtje.
1.    Geef een unieke festivalervaring met tickets voor een evenement, waar jullie samen kunnen genieten van muziek, plezier en onvergetelijke herinneringen kunnen maken.
2.    Maak van Moederdag een onvergetelijke ervaring door haar te verwennen met culinaire verwennerijen en quality time samen [SS2] door te brengen, een zelfgemaakte maaltijd of een gezellige picknick in het park.
3.    Geef een luxe spa-ervaring cadeau, waar ze heerlijk kan ontspannen en kan genieten van rustgevende behandelingen, verkwikkende massages of een verfrissende gezichtsbehandeling.

En wat denk je van... 

4.    Beleef samen een High Tea, een moment om te genieten van lekkernijen en samenzijn. Vergeet niet haar favoriete thee mee te nemen, om de ervaring extra persoonlijk te maken.
5.    Organiseer quality time met het gezin door gezamenlijk een wandeling te maken, een spelletjesavond te organiseren of haar favoriete film te kijken.
6.    Trakteer je moeder, bonusmoeder of moederfiguur (denk ook eens aan die schoonmoeder die door wat-dan-ook in de kou staat) op een dag vol plezier en ontdekking.

Met de One4all Cadeaukaart kan ze zichzelf in de watten leggen bij diverse winkels, van H&M tot Rituals, Thermen en Pink Gellac En Nog Veel Meer. Dit geeft haar de vrijheid om zelf te kiezen hoe ze haar dag wil invullen. Of -als je er geen geld voor beschikbaar hebt- stuur een kaart of mail of bel - want jouw goede wensen alleen al vormen een geschenk voor die ander.

In de wirwar van ons moderne leven is Moederdag een mooi moment van bezinning. We koesteren de herinneringen die we samen hebben opgebouwd, van de momenten van blijdschap en plezier tot de momenten van verdriet en troost.

Het cadeau dat je uitkiest, weerspiegelt vaak je diepste gevoelens. Met allerlei mogelijkheden  kunnen we onze moeders en bonusmoeders en moederfiguren uitnodigen om te genieten van het leven. Het is een manier om hen te laten weten dat ze ook door jou gewaardeerd worden.

MOEDERDAG 2024 VALT OP ZONDAG 12 MEI ...