• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: ‘The Wealth Money Can’t Buy'

weeldeEr zijn al veel verschrikkelijk irritante boeken geschreven over 'hoe je het beste zou kunnen leven' die het heerlijk vinden de lezer op te zadelen met een dik schuldgevoel. En terwijl je het leest kun je je niet aan de indruk onttrekken dat de auteur of auteurs heel veel woorden nodig hebben om te vertellen waar zijzelf behoefte aan hebben te horen als zij iets over zichzelf zouden willen weten. Waarom geldt dat ook voor jou? Daarom hebben wij een zekere schroom om anderen boeken met levenslessen aan te bevelen ook al omdat men vaak ten onrechte onder de indruk zou kunnen raken van de overtuigingskracht die iemand in een bepaalde richting manipuleert. Dat zou dan kunnen betekenen dat wat anderen je willen laten geloven alleen maar waar LIJKT te zijn.  Het is niet waar of maar een deel van iets wat anderen graag willen dat waar zou kunnen zijn.

Hoe kom je daar nu goed uit? Iedereen doet wel eens een foute aankoop of gelooft ten onrechte een verhaal van iemand anders.  Of onthoudt wat iemand vertelt op een heel andere manier dan bedoeld werd. Hoe kun je met die foutjes van jezelf of anderen omgaan? Het boek: Krachtige levenslessen om te genieten van een werkelijk rijk leven lijkt ons echter vanuit een andere meer vrije benadering te zijn geschreven. 

Het begint al goed. Onze wereld is gefixeerd op het conventionele idee van succes, gekenmerkt door meedogenloze drukte, het opofferen van de eigen (mentale) gezondheid en het missen van belangrijke momenten met dierbaren ten behoeve van roem en materiële bezittingen.De auteur Sharma biedt met zijn krachtige levenslessen een geheel nieuwe benadering waarmee een gelukkiger leven met meer verbinding en welzijn binnen handbereik komt te liggen.

n ‘The Wealth Money Can’t Buy’ geeft leiderschapsexpert Robin Sharma je praktische hulpmiddelen om te gaan genieten van een werkelijk rijk leven door te stoppen met het najagen van de verkeerde soort rijkdom. Aan de hand van 8 gewoontes inspireert hij jou om je rijkste leven te leiden.

‘Robin Sharma is een geweldige mentor voor mij geweest. Hij is van grote invloed op onze tijd.’ oordeelt Deepak Chopra, bestsellerauteur van o.a. De 7 spirituele wetten van succes

‘De boeken van Robin Sharma helpen mensen over de hele wereld een geweldig leven te leiden.’ vindt ook Paulo Coelho, bestsellerauteur van o.a. De alchemist

De auteur Robin Sharma wordt beschouwd als een van ’s werelds beste (persoonlijk) leiderschapsexperts. Hij adviseert beroemde miljardairs, succesvolle topsporters en Fortune 100-bedrijven. Hij schreef o.a. de bestsellers 5 AM club en De monnik die zijn ferrari verkocht.

Boek: The Wealth Money Can't Buy - Nederlandse editie, getiteld: Krachtige levenslessen om te genieten van een werkelijk rijk leven

Auteur: Robin Sharma

Uitgeverij KOSMOS

Verschijnt op 4 juni 2024