• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Pandora opende nieuwe winkel op iconische locatie

PANDORRAAMSTERDAM - Pandora opent op 10 oktober 2024 de deuren van een nieuwe winkel op Kalverstraat 73 in Amsterdam. Een A locatie die bekend staat als een van de beste winkellocaties in Europa. De verhuizing naar de nieuwe locatie, gelegen schuin tegenover de oude winkel, betekent een aanzienlijke stap voor Pandora in Nederland.
Met een prominente gevel en een hoeklocatie in een monumentaal pand, is de winkel beter zichtbaar en toegankelijk zijn voor zowel nationale als internationale bezoekers.
De Kalverstraat trekt jaarlijks miljoenen bezoekers – in 2023 waren dit er maar liefst 16 miljoen. Met de verhuizing verbetert Pandora niet alleen de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de winkel, maar biedt ze ook een verbeterde winkelervaring dankzij het nieuwe winkelconcept: Evoke 2.0.

Deze nieuwe locatie is ontworpen om klanten op een dynamische en moderne manier kennis te laten maken met de sieraden van Pandora, waarbij elke collectie stijlvol wordt gepresenteerd in een warme en gastvrije omgeving.


Evoke 2.0: een nieuwe manier van beleven ... Het Evoke 2.0 concept van Pandora, dat in 2022 werd gelanceerd en sindsdien wordt doorontwikkeld, legt de nadruk op een dynamische presentatie van nieuwe collecties en campagnes. De winkel is ingedeeld in verschillende zones, waarbij elke perimeterwand een specifieke collectie toont. Dit helpt klanten om direct geïnspireerd te raken door sieraden die al gestyled en gecombineerd zijn.

Met premium materialen zoals marmeren en gekleurde displays, en een zorgvuldig gekozen kleurpalet van hout, beige, zwart en roze, ademt de winkel een gevoel van kwaliteit, warmte en luxe uit. Een opvallend element in de winkel is het Pandora "O" key sign, dat direct achter de kassa hangt en de aandacht trekt.

De winkel staat vol met interactieve touchpoints, zoals een entreetafel met de nieuwste collecties en een flexibele wand voor extra presentatiemogelijkheden. De campagne van het moment wordt telkens benadrukt met specifieke kleuren en decoratieve elementen, zodat klanten direct een verbinding voelen met de huidige Pandora collecties. Daarnaast speelt er in de entree continu een campagnevideo, die zowel nieuwe collecties als de BE LOVE campagne belicht, die dit jaar centraal staat voor Pandora.

DE NIEUWE WINKEL GAF EEN KRACHTIGE BOODSCHAP: BE LOVE

BE LOVE overstijgt emotie—het is een krachtige, transformerende kracht die tot leven komt door onze acties en interacties, en ons inspireert om oprechte verbondenheid te creëren. Met deze verhuizing naar de nieuwe winkel bevestigt Pandora haar positie in de meest populaire winkelstraat van Nederland en biedt het een innovatieve winkelervaring die volledig in lijn is met deze missie van betekenisvolle verbindingen. Pandora nodigt iedereen van harte uit om de nieuwe winkel te bezoeken en de unieke sfeer van de nieuwe ruimte te ervaren.

Pandora is 's werelds grootste sieradenmerk. De met de hand afgewerkte sieraden van Pandora, gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, wat motiveert tot het uitdrukken van ieders persoonlijke stijl.

Pandora is 40 jaar geleden begonnen als een kleine juwelierszaak in Kopenhagen, Denemarken, en is tegenwoordig aanwezig in meer dan 100 landen.
Duurzaamheid is een topprioriteit: Pandora gebruikt gerecycled zilver en goud voor al haar sieraden en heeft zichzelf ten doel gesteld om de uitstoot van broeikasgassen in de hele waardeketen tegen 2030 met de helft te verminderen.  

FOTO: FRANCESSTEFANIE