• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Amerikaanse, Britse en Chinese predikanten in gebed in Israël

comingWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 27 september 2024 - NEW YORK/JERUZALEM — Tientallen christelijke predikanten uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en China zullen Israël bezoeken om te bidden en de aanslagen van Hamas op 7 oktober te markeren, waarbij 1.200 mensen omkwamen, zo maakten de organisatoren vrijdag bekend.

De 10-daagse "solidariteitsreis" naar Israël, gehouden van 30 september tot 10 oktober, valt samen met de 20e verjaardag van de Dag van Gebed voor de Vrede van Jeruzalem, gezien als het grootste wereldwijde gebedsinitiatief voor Israël in de geschiedenis van de kerk.

Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant  vernam dat het belangrijkste gebedsdagevenement op 6 oktober in Jeruzalem zal plaats vinden en wereldwijd zal worden uitgezonden door het God TV-kanaal. Tijdens de bijeenkomst zullen de 30 predikanten op de solidariteitsreis worden ben oemd tot “Wachters aan de Muur”, als symbool voor “hun levenslange toewijding om achter Israël te staan en antisemitisme te bestrijden”, aldus de Eagle Wings beweging.

Eagle Wings zei dat de reis deel uitmaakt van haar voortdurende missie, aangezien ze “al meer dan 25 jaar bruggen bouwt tussen christenen en Joden. Door middel van onderwijs, belangenbehartiging en actie stelt Eagle Wings christenen in staat om achter Israël te staan en antisemitisme te bestrijden.

Eagles Wings zei dat het bezoek van de voorgangers aan Israël ook dient als een “scharniermoment voor de herlancering van de Israel Christian Nexus,” een initiatief “om de wereldwijde christelijke kerk te onderwijzen en te mobiliseren in haar Bijbelse mandaat om achter Israël te staan.”

De Nexus "probeert de stijgende golf van antisemitisme wereldwijd aan te pakken en christenen te verenigen in de verdediging van Israël en het joodse volk", voegde de beweging toe. Een "belangrijk aspect" van de reis, geleid door bisschop Robert Stearns en Eagles' Wings, zal een bezoek zijn aan Hostages Square in Tel Aviv, waar de voorgangers zich zullen aansluiten bij voortdurende wakes in solidariteit met de gijzelaars die nog steeds door Hamas gevangen worden gehouden in Gaza, aldus de organisatoren.

Jay Shultz, oprichter van Adopt-a-Safta, dat eenzame Holocaust-overlevenden helpt, en de Israël-steunende Am Yisrael Foundation, zullen spreken tijdens het evenement. Schulfz zou waarschijnlijk "zowel de gijzelaars als de bredere Israëlische gemeenschap die getroffen is door de gebeurtenissen van 7 oktober steunen", voegde Eagle Wings toe.

"Het is geweldig om de kans te hebben om het Heilige Land te bezoeken", zei deelnemer Joe Bevelacqua, pastor van de New Chapel in Sparta, Michigan, in opmerkingen gedeeld met Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant. "De natie Israël en het Joodse volk moeten weten dat de Amerikaanse kerk hen van harte steunt. Kansen als deze betrekken kerken bij deze vitale zaak en op dit kritieke moment."

Corry Robinson, pastor van Engaging Heaven in Charlotte, North Carolina, benadrukte het belang van “een bezoek aan het Heilige Land” op dit kritieke moment: “Ik ben verheugd en vereerd om het Heilige Land op zo'n kritiek moment te kunnen bezoeken. Samen achter Israël staan is samen optrekken tot aan de fundamenten van ons geloof, en ik geloof dat dit is waar de Kerk moet zijn in tijden als deze.”