• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Meetings of private dining in hartje Den Haag

harperDEN HAAG - Midden in Den Haag, aan de historische Plaats, opende Restaurant Harper een aantal maanden geleden de deuren. Nu is het ook mogelijk om de bovenste etage van het restaurant exclusief af te huren voor meetings, events en private dining. The Upper Room is een multifunctionele ruimte met elegante ambiance en een prachtig uitzicht op de Hofvijver. In de stijlvol ingerichte ruimte is plaats voor maximaal 35 personen.

The Upper Room is ondergebracht in een bijzonder monumentaal pand uit 1731. Het interieur laat zich het beste omschrijven als klassiek met moderne twist en een huiselijk karakter. Deze ruimte is dé ideale plek voor intieme sfeervolle samenkomsten, zowel zakelijk als privé.

The Upper Room bevindt zich op de eerste verdieping van Restaurant Harper. Hoewel het restaurant pas in april is geopend, is het nu al genomineerd voor een Entree Award in de categorie Best New Dine & Drink < 100 guests. Al sinds de opening weten gasten deze nieuwe toevoeging aan de Haagse horeca goed te vinden en waarderen. De onverwachte smaakcombinaties en veelzijdige menukaart vallen eveneens goed in de smaak.

Als onderdeel van Harper maakt The Upper Room gebruik van de keuken van het restaurant. Er is keuze uit verschillende food arrangementen, van lunches tot diners en snacks. De exclusieve ruimte biedt veel privacy dankzij decibel werend glas en een gordijn.

Met de opening van The Upper Room brekt een nieuwe fase aan in de geschiedenis van deze onderneming en worden nieuwe mensen en andere doelgroepen benaderd. Het is een kleine, maar veelzijdige ruimte. Zo kan gemakkelijk de opstelling veranderen, waardoor de ruimte zowel makkelijk geschikt is voor zakelijke gasten als privé events zoals verjaardagen.

De prachtig ingerichte zaal heeft bovendien echt een ‘one of a kind’ uitzicht op de Plaats en Hofvijver. Dat zorgt al direct voor een aangename sfeer.

The Upper Room kan per dagdeel (van 8.30u tot 17u en van 17u tot 23u) exclusief afgehuurd worden voor bijeenkomsten tot 35 personen. Multimedia is optioneel bij te boeken. De ruimte beschikt over een eigen bar en toilet op dezelfde verdieping.

Harper is ontstaan vanuit liefde en passie voor het horecavak. De 4 eigenaren, Michael Tilkema, Melvin van der Meer, Kevin Gerrits & Piet Scholtes, hebben samen meer dan 100 jaar ervaring binnen de Haagse en internationale horeca.

Michael en Melvin zijn bekende namen in de Haagsche horecawereld. Naast Harper runnen zij de bekende zaken Jamey Bennett en Barlow. In december 2022 namen deze heren de locatie waarin Harper is gevestigd, over. De jaren daarvoor passeerden zij het pand dagelijks en fantaseerden over de geweldige dingen die ze ermee zouden konden doen...

Hoe leuk en mooi is dat!

Met veel enthousiasme werd een nieuw horecaconcept uitgewerkt. Om de juiste service en beleving voor gasten neer te zetten, werd Kevin Gerrits benaderd voor versterking. Melvin en Michael wisten dat het zijn droom en passie was om een eigen zaak te runnen.

Kevin is een gastheer pur sang en heeft de dagelijkse leiding over Harper.

Piet Scholtes werkte als chef-kok al 5 jaar bij Jamey Bennett en geeft zijn visie en advies op de zaak als mede-eigenaar en executive chef.

Nick ten Hagen is de chef-kok van Harper. Hij werkte eerder onder andere bij restaurant Parkheuvel.

Al deze mensen vormen een onmisbare schakel in deze exclusieve setting waar alles op  alles wordt gezet  voor een top-ontvangst.  

FOTO: ANTONI CZARCZYNSK