• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Vice-president Harris veroordeelt 'Jezus is mijn Heer'- geroep

khWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 19 october 2024 - LA CROSSE, VS — Vicepresident Kamala Harris haalde uit naar mensen die “Jezus is mijn Heer” riepen tijdens een campagnebijeenkomst voor de komende presidentsverkiezingen.

Harris werd onderbroken tijdens een toespraak in het La Crosse Recreational Eagle Center in de Amerikaanse staat Wisconsin, stelde Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant vrijdag vast na het bekijken van beelden en ooggetuigenverslagen.


Het incident van donderdag vond plaats nadat Harris, de Democratische presidentskandidaat, boosheid uitte over de anti-abortusstandpunten van haar Republikeinse rivaal, Donald J. Trump. Ze herinnerde zich dat Trump tijdens zijn vorige presidentiële termijn “drie leden van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten had geselecteerd met de bedoeling dat ze de bescherming van Roe v. Wade ongedaan zouden maken,” de uitspraak van het Hof die abortussen in de VS mogelijk maakte." Ze voegde er aan toe: “En ze deden wat hij van plan was.”

Harris hield ongeveer 20 minuten na het begin van haar toespraak even op, terwijl verschillende aanwezigen naar buiten werden geleid terwijl ze "Jezus is mijn Heer" riepen naar de mensen om haar heen.

Nadat Harris haar verhaal had beëindigd, probeerde ze te glimlachen en zwaaide naar de gelovigen, terwijl ze zei: "Oh, jullie zijn bij de verkeerde bijeenkomst. Nee, ik denk dat jullie naar de kleinere bijeenkomst verderop in de straat wilden gaan", terwijl supporters haar toejuichten en applaudisseerden.

Terwijl de menigte bleef juichen, werden de "Jezus is mijn Heer"-protesteerders naar de deur geleid, vertelden getuigen.

Na het incident in de stad La Crosse stelden christelijke online influencers onmiddellijk Harris' benadering van toegewijde christenen ter discussie. "Deze belediging van christenen komt vlak nadat ze de eerste presidentskandidaat werd die het katholieke Al Smith Dinner oversloeg sinds [Democratisch vicepresident] Walter Mondale vele, vele decennia geleden", herinnert zich Robby Starbuck, een christelijke filmmaker en presentator.

“Mondale [die, net als Harris, meedeed aan de presidentsverkiezingen] “verloor kort daarna ELKE staat behalve één,” voegde hij toe op het socialemediaplatform X, voorheen bekend als Twitter. Harris brak met een langdurige traditie door niet aanwezig te zijn bij het Al Smith Dinner, een katholiek liefdadigheidsevenement waar voormalig president Trump als spreker bij aanwezig was.

In plaats daarvan stuurde Harris een opgenomen video in haar plaats, waarin ze verscheen met actrice Molly Shannon als haar katholieke schoolmeisjespersonage, Mary Katherine Gallagher.

Haar afwezigheid kreeg kritiek en trok veel aandacht. “Kamala heeft duidelijk geen respect voor christenen, onze overtuigingen en, nog belangrijker, onze Redder. Elke christen moet dit onthouden wanneer hij stemt en dit delen met zijn vrienden,” benadrukte Starbuck. “Laten we politici op verkiezingsdag laten zien wat er gebeurt als ze het christendom op deze manier behandelen.”

Janet Parshall, een Amerikaanse radiopresentatrice en auteur, was het daarmee eens. “Iemand moet de ‘evangelicals for Harris’-groep maar eens vertellen… wie ze werkelijk is...” De pressiegroep CatholicVote voegde toe dat “Kamala Harris haar walgelijke haat jegens christenen opnieuw blootlegt door een rallyganger belachelijk te maken omdat hij de naam van God aanroept.”

Deze controverse ontstond nadat opiniepeilingen een kleine voorsprong voor Donald J. Trump laten zien voorafgaand aan de presidentsverkiezingen van 5 november.